ул. Бели Лом 28
Разград,
България
26.5267601
43.5269361
UserLikes
Име: РЕГИОНАЛНА БИБЛИОТЕКА ПРОФ. БОЯН ПЕНЕВ - РАЗГРАД
Адрес: Разград, ул. Бели Лом 28
Телефони: text to image
Уеб сайт: http://www.librz.org
E-mail: text to image
Отрасъл: Библиотеки
Дейност:

Издаване на читателска карта, книгозаемане, копирни услуги и други библиотечни услуги

Ключови думи: библиотека, книгозаемане, читалня, книги, литература
  • catalog.bg
  • РЕГИОНАЛНА БИБЛИОТЕКА ПРОФ. БОЯН ПЕНЕВ - РАЗГРАД

За нас

Регионална библиотека Проф. Боян Пенев град Разград предоставя разнообразни библиотечно-информационни услуги на различни категории потребители, в т.ч. заемане за дома на документи от библиотечния фонд, ползване на място, безплатен интернет достъп, е-услуги, е-каталози, дигитална колекция с краеведско съдържание, културно-информационни и образователни инициативи, ОИЦ за местната общност, обучителен център и др. Осъществява експертно-консултантска, координационна и квалификационна дейност по отношение на обществените библиотеки в региона.


Регионална библиотека Проф. Пенев предлага разнообразие от библиотечни документи, както и книга за дома. Документи се заемат срещу представяне на читателска карта, а книгите за дома само срещу актуален годишен абонамент.


Копирните услуги, извършвани в библиотеката са: копиране, принтиране и сканиране на библиотечни и други документи. Регионалната библиотека предлага също и прехвърляне на информация от и на външна памет (CD, флаш, дискета, фотоапарат).


Директор на Регионална библиотека Проф. Пенев град Разград  е Г-жа Женета Тодорова Александрова.


Работно време за читателите: от понеделник до петък от 09.00 до 18.00 часа. Всеки последен четвъртък от месеца, Библиотеката не работи с читатели поради профилактика.




 
Открийте ни в Google+